Pasiunea pentru vin

     Pasiunea pentru vin se naste odata cu admiratia naturii si pretuirea roadelor ei, odata cu gustul sofisticat al licorii de struguri, transformata  intr-o bautura ametitor de placuta, atat vazului, dar mai ales gustului. 

          Vinul este licoarea bahica, pe care, odata gustata, nu mai poate fi abandonata. Tot asa se naste si pasiunea de cunoastere a producerii vinului si comercializarii acestuia. Fiind cea mai veche bautura, dar si cea mai apreciata, vinul se dovedeste a fi elementul central al omenirii. Acesta imbina placerea cu utilitatea si sporeste interesul tot mai multor persoane care vor sa exploreze domeniul oenologiei si sa-l exploateze la adevarata sa valoare. In acelasi timp, pasionatii de vin nu numai ca isi doresc o cunoastere crescanda a informatiilor din aceasta arie de interes, ci doresc sa ii si informeze pe ceilalti cu privire la acest aspect. Cunoscandu-i propritatile aproape magice, vinul poate fi un element salvator pentru anumite afectiuni, devenind, astfel, subiect de interes general.

          Pasiunea pentru vin este asociata si cu impletirea aromelor bauturii cu felul de mancare pe care il doresti. De asemenea, aceasta placere este datorata si dorintei de a cunoaste fiecare soi de vin, de a-i identifica aromele, de a-i intalni buchetul si de a-i admira culoarea cristalina.

          Asociat cu felul de mancare potrivit, vinul este o adevarata incantare, atat pentru pasionati, cat si pentru cei care doar se delecteaza cu aromele sale.