Soiuri de vin

         Vinurile se clasifica in functie de mai multe criterii semnificative. Astfel, se naste cate un soi de vin pentru fiecare dorinta si pretentie gustativa: vin alb, vin rosu si vin rosé. Pe langa aceste categorii de diferentiere, mai exista si alti factori care fac ca vinul sa se ramifice in atat de multe si deosebite soiuri: vin sec, demisec, demidulce, dulce.  Pe langa acestea, apar si vinurile cu proprietati terapeutice care fac parte din domeniul medicinii alternative, aceasta reprezentand un subiect de actualitate si un aspect din ce in ce mai apreciat.

          Vinul este ales in functie de felul de mancare pe care il doresti, in functie de arome, de culoare sau de volumul de alcool pe care acesta il detine. De asemenea, soiurile de vin sunt atat de diversificate, incat sunt capabile sa satisfaca orice placere. 

          Innobilat cu miresme si culori dionisiace, vinul este bautura preferata a tuturor si cea care inglobeaza atat de multe arome sofisticate. Fructat, floral sau condimentat, vinul este pe placul tuturor, cu atat mai mult pentru pasionatii care il produc si il cerceteaza indeaproape. 

          Buchetul vinului incununeaza mintea cu trupul si imbie orice stare a spiritului, relaxeaza si vindeca prin puterile sale pamantesti vulnerabilitati fizice si psihice, vibreaza cu detinatorul paharului in orice moment al vietii sale.